Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.
Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a librariei online Dorinta.net, va recomandam citirea cu atentie a tuturor Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

 Date si informatii administrative

DORINTA 

Termeni folositi

UTILIZATOR - Orice persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la libraria online Dorinta.net prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre  Poligraf Design SRL .

CLIENT - Orice persoana fizica sau juridica ce lanseaza o comanda pe libraria online Dorinta.net

COMANDA - Document electronic prin care un client isi exprima intentia de a achizitiona produse oferite spre vanzare de catre Dorinta.net

PRODUS - Orice produs oferit spre vanzare pe libraria online Dorinta.net de catre Poligraf Design SRL

VANZATOR - Poligraf Design SRL care administreaza libraria online Dorinta.net

CONTRACT - Comanda confirmata de catre vanzator. (Vanzatorul isi da acordul sa vanda si sa livreze produsele comandate, iar clientul isi da acordul sa le primeasca si sa le plateasca)

 Informatii generale

Poligraf Design SRL isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina continutul librariei online Dorinta.net, sau de a refuza vanzarea de produse la propria discretie.

Echipa Dorinta.net face eforturi pentru pastrarea corectitudinii informatiilor afisate pe site, insa nu garanteaza ca descrierile, imaginile sau alte materiale legate de produse sunt precise, complete sau fara erori.
Pot aparea (rar) erori de operare in paginile site-ului (exemple: pretul produsului a fost modificat de catre furnizor fara instiintare, descrierile pot fi incomplete, imaginile de prezentare ale produselor pot fi diferite fata de realitate, etc.).
Toate imaginile si textele din paginile produselor sunt cu titlu exemplificativ, de aceea pot aparea diferente ale produselor livrate fata de cele afisate in pagina de produs de pe site. (exemple: coperta, format, ambalaj, etc.)
Dorinta.net (Poligraf Design SRL) nu raspunde pentru diferentele de realitate sau erorile produselor livrate, dar va face tot posibilul pentru rezolvarea eventualelor probleme aparute, in sprijinul clientului.
Dorinta.net (Poligraf Design SRL) nu raspunde pentru comentariile/opiniile postate de catre utilizatori sau pentru continutul site-urilor la care se poate ajunge prin link-urile afisate pe site.
Toate preturile afisate includ TVA si alte taxe ce pot aparea, dar nu si taxele de livrare.


ATENTIE! NU FACETI TRANSFERUL BANCAR PANA NU VA CONFIRMAM CA PUTEM ONORA COMANDA!

Reclame si publicitate

Dorinta.net poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa dar si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea site-ului si prin acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate va dati acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari ce au caracter comercial.
Daca doriti o colaborare cu noi, schimb de link-uri sau reclame, contactati-ne pe adresa de e-mail  librariadorinta@gmail.com sau telefonic la unul din numerele afisate.

Drepturile de autor si limitarea accesului la site

Continutul site-ului Dorinta.net este proprietatea firmei Poligraf Design SRL, a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Avand in vedere aceste lucruri, este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al firmei ce administreaza acest site.
Dorinta.net are dreptul de a interzice anumitor clienti sau vizitatori accesul la site sau la anumite functii ale site-ului pe termen limitat sau nelimitat fara notificare.

Returnarea produselor

Clientul aflat in situatia in care doreste sa returneze produsele comandate se obliga sa returneze si sa notifice vanzatorul prin e-mail sau fax in termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea produselor, in caz contrar vanzatorul poate refuza returnarea respectivului / respectivelor produs / produse.
Recomandam sa ne apelati pentru returnarea produselor si orice problema vom cauta sa o rezolvam cat mai rapid.
Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, cu toate documentele care l-au/le-au insotit. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
Vanzatorul va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur, si va returna suma aferenta cat se poate de repede intr-un cont stabilit de client.

Preturi, reduceri si alte oferte

Politica preturilor, reducerilor si a altor oferte de pe site-ul Dorinta.net este stabilita in totalitate de catre Poligraf Design SRL.
Pretul final (de cumparare), conform termenilor si conditiilor, poate fi modificat de catre furnizor fara a ne instiinta, iar in cazul in care exista o schimbare, aceasta va fi aplicata, insa, inainte veti fi contactat pentru confirmare sau anulare.
Toate reducerile si ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
(Stocul depozitului nu este legat de site, asadar stocurile sunt flexibile intotdeauna!)
Pentru produsele cu status "In curs de aparitie": In cazul in care pretul afisat este "0 Lei" acesta nu va fi valabil, pretul final este stabilit in momentul aparitiei produsului in stoc.

 Forta majora

Nici clientul si nici Dorinta.net (Poligraf Design SRL) nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este din cauza unui eveniment de forta majora.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune sau interese.
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Dorinta.net (Poligraf Design SRL) si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romane competente de la domiciliul clientului.

Reclamatii si informare

Pentru orice fel de reclamatii sau sugestii va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail poligrafdesign@mail.ru sau la numerele de telefon afisate. Va stam la dispozitie pentru orice problema.