Cel mai frumos Cadou pentru copilul tau

De ce suntem deosebiti:

 • Prin ceea ce facem, sprijinim educația copiilor și a adulților, îi ajutăm să-și cultive bunul obicei al lecturii. Iar reacțiile cumpărătorilor ne dau încrederea că facem cărți necesare, așteptate și de calitate înaltă.
 • Reţeaua de librării Dorinţa se bucură de un număr important de cititori fideli. 
Ia legatura cu noi
 • Fondarea

  Fondată în 2001, Editura Poligraf-Design constituie, de multă vreme, o prezenţă semnificativă pe piata cărţii din Republica Moldova.

 • Caracteristica

  Cunoaşterea îndeaproape a caracteristicilor segmentului de populaţie căruia i se adresează ediţiile publicate, experienţa colectivelor de autori, atenta prospectare a pieţei, profesionalismul celor implicaţi în editarea şi tipărirea lucrărilor editurii au determinat de la un an la altul, o creştere semnificativă a numărului tirajelor şi titlurilor tipărite în cadrul tipografiei proprii.

 • Categoriile de publicatie

  Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori şi de serviciile tipografiei proprii, editura şi-a câştigat un prestigiu incontestabil în ceea ce priveşte următoarele categorii de publicaţii: - caiete şcolare - îndrumare pentru educatoare - culegeri - materiale didactice pentru învăţători şi profesori - jocuri didactice - cărţi de colorat- poveşti- puzzle-cărţi educative.