Politica de Confidentialitate

DORINTA  are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de clienti si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea produselor catre client. Refuzul oferirii informatiilor necesare atrage imposibilitatea onorarii comenzilor.


Clientul are drept de acces, dreptul la interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei in cazul incalcarii drepturilor sale.
Pentru eliminarea datelor personale din baza noastra de date, clientul va trimite o scrisoare electronica pe adresa de email specificata pe site sau la numarul de telefon afisat pe site.
Clientul are dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.
Clientul poate solicita oricare dintre drepturile de mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre  DORINTA.
In cazul in care clientul isi modifica datele personale prin formularele prezente pe site si exista comenzi care sunt prelucrate deja pe numele respectivului client, comenzile isi vor pastra datele de la momentul plasarii lor, iar livrarea se va face conform datelor oferite in momentul efectuarii comenzii respective. In cazul in care clientul doreste modificarea datelor din comanda/comenzi aflate in derulare, si care nu au plecat de la depozitul nostru (in cazul celor deja plecate nu se mai poate face o modificare), vanzatorul va respecta dreptul clientului, conform legislatiei si va face tot posibilul pentru livrarea produselor.
Vizitatorii pot accesa site-ul fara sa isi lase datele personale. Pentru o buna functionare, site-ul poate folosi cookies. Navigarea pe site implica acceptul dumneavoastra pentru folosirea de cookies.
Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe Dorinta.net accepta primirea de newsletter si alerte din partea Dorinta.net. Datele colectate cu privire la newsletter si alerte sunt confidentiale. Dorinta.net va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newsletter si alerte.
Dorinta.net nu solicita utilizatorilor prin niciun mijloc de comunicare informatii confidentiale cum ar fi: date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul divulga astfel de informatii unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale, iar site-ul Dorinta.net sau firma  DORINTA SRL nu pot fi raspunzatori pentru niciun fel de prejudiciu.
Odata ce comanda a fost lansata, clientul este de acord cu termenii enuntati pe pagina de comanda, cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi si pe pagina de comanda rapida.